function icon  Udskriv
function icon  E-mail til...
function icon  Mere Information
 
 
Om at handle hos Antello

For at handle hos Antello, skal du være oprettet som erhvervskunde. Alle virksomheder kan handle hos Antello - det eneste, som kræves er, at du har et CVR-nummer. Når du har oprettet dig som kunde, kan du få ehvervskundepriser på hele vores sortiment af GSM-antenner, vandalsikre antenner, Wifi-antenner, modems, fittings mm.

Registrering som erhvervskunde

For at blive oprettet som erhvervskundekunde, behøver du blot at udfylde denne formular. Når du har indsendt formularen, opretter vi dig hurtigst muligt som kunde. Det tager maksimalt én arbejdsdag.

Køb og levering af antenner

Når du har afgivet din ordre på Antello, pakker vi straks varerne og sender dem til dig. Sammen med varerne modtager du en faktura med 14 dages betalingsfrist.

Fragt

Alle ordrer pålægges fragt, og vi anvender oftest PostDanmark.

Projekt eller antenner til produktion

Har du et projekt, eller ønsker antenner til din produktion, laver vi gerne en konkurrencedygtig løsning, som matcher dine krav og behov. Ring på +45 70 70 79 60 for at høre nærmere.

Dine varer

Du finder de varer, som du har brug for, og lægger dem i indkøbskurven. Når du er færdig med at vælge varer, går du til kassen, hvor du kan kontrollere, at alt er som ønsket. Herefter fortsætter du til den endelige bestilling.

RMA – returnering af fejlbehæftet vare

Skulle du have en fejlbehæftet vare, som er dækket af garantien, bedes du kontakte Antellos kundeservice på +45 70 70 79 60 eller skrive en mail til info@antello.com med angivelse af kundenavn, kundenummer, ordrenummer og varenummer.

Se vores betingelser – klik her - for yderligere information.

I tilfælde af at der skal returneres varer, sendes disse til:

Antello A/S
Tinnetvej 70
DK-7173 Vonge

Hjælp

Der er mange varer på Antello, og har du brug for vores hjælp til at vælge det helt rigtigte er du altid velkommen til at ringe til os på +45 70 70 79 60.


 
Support Har du spørgsmål til et produkt, er du velkommen til at ringe til os på:

Tel. +45 7070 7960
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

 
Bliv erhverskunde
Som erhvervskunde får du en masse fordele, og opnår samlerabatter.
Du kan ansøge om at blive erhvervskunde her.
 
 
 
footer_img   footer_img
  Sidst opdateret :: 09/06-2020 Web side oversigt